Ändra standardinställningarna för aviseringar

1. Öppna Chrome Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger följt av Inställningar.
  3. Klicka på Webbplatsinställningar under Sekretess och säkerhet.
  4. Klicka på Aviseringar.
  5. Välj den standardinställning du vill ha.
    • Blockera en webbplats:
      1. Klicka på Lägg till bredvid Får inte skicka aviseringar.
      2. Ange webbplatsens adress.
      3. Klicka på Lägg till.
    • Tillåta en webbplats:
      1. Klicka på Lägg till bredvid Får skicka aviseringar.
      2. Ange webbplatsens adress.
      3. Klicka på Lägg till.
    • Tillåt diskretare aviseringar (blockerar störande aviseringar):
      1. Tillåt att webbplatser ber om att få skicka aviseringar.
      2. Klicka på Få mer diskreta meddelanden (blockerar störande aviseringar). Du får inga aviseringar när du ignorerar flera aviseringar från samma webbplats eller om andra användare normalt inte tillåter aviseringar från webbplatsen.
  6. Obs! Om du har tillåtit aviseringar för en webbplats vars innehåll Chrome har markerat som otillåtet eller vilseledande kan Chrome blockera dessa aviseringar och kräva att webbplatsen begär tillstånd att skicka ett pushmeddelande. Du kan ändra inställningen och tillåta aviseringar.