Gör på följande sätt om du behöver fjärrhjälp av en tekniker från 100 Procent Media AB. OBS! Det är viktigt att du aldrig låter någon annan person än en tekniker från 100 Procent Media AB få åtkomst till din dator under denna period.

Du börjar med att surfa till https://get.teamviewer.com/100procent i adressfältet i din webbläsare, varpå du kommer bli omdirigerad till sidan som visas på bilden nedan, och därefter kommer ett program att laddas ned automatiskt till din dator.

Om du får upp en ruta som ber dig att spara filen så trycker du på den.

Och sedan därefter kan du öppna filen längst ned i vänstra hörnet i webbläsaren. Vissa webbläsare så går det att öppna filen direkt från webbläsaren eller så kommer ett meddelande upp om att spara filen TeamViewerQS.exe på tex skrivbordet eller i en mapp.

Sedan kan du acceptera licensavtalet och därefter kommer en tekniker att ansluta till din dator. Observera att du måste finnas tillgänglig vid datorn då av säkerhetsskäl krävs en bekräftelse från dig som användare innan vi tillåts fjärrstyra din dator.