För att lokalisera en accesspunkt så loggar ni in på 100 Procent Unifi och trycker sedan in på Enheter, därefter får ni upp en lista av era installerade accesspunkter. Bredvid respektive accesspunkt kommer ni att se en knapp som heter Lokalisera eller Locate, beroende på ert valda visningsspråk, enl. nedan bild.

När accesspunkten lokaliseras så kommer den att blinka väldigt snabbt med ett blått sken, som nedan bild.

Accesspunkten lokaliseras